marți, 9 august 2011

I`m not heartless, i just learned to use my heart less.



Blog nou , oameni buni :D.
Bineinteles ca sunt cap sec si mi-am uitat parola la celalalt.
Mi-a placut intotdeauna sa cred ca sunt genul de persoana care ii trateaza pe cei din jurul ei ca egali din toate punctele de vedere si care se poarta frumos cu toata lumea si ma astept sa fiu tratata la fel. Nu asta se intampla totusi. Poate ca sunt eu vreo limitata si nebuna, dar nu inteleg cum poti sa calci in picioare, ca sa zic asa, un om care nu a facut altceva decat sa fie pentru tine cand ai avut nevoie si in masura in care a putut.
Dar poate ca chiar sunt nebuna.
Adica de ce sa nu ii vorbesti unui prieten de parca mai mult respect ai pentru mizeria de pe talpa pantofului? E chiar deplasat. Prietenii/amicii/cunostintele, care isi bat capu cu tine si sunt langa tine cat de mult pot cand ti`e mai greu, aia merita sa fie tratati ca un rahat.
Sper ca toata lumea simte ironia. Sa zicem ca sunt dezamagita e putin spus. De fiecare data zic ca nu mai fac, ca nu ma mai incred in nimeni. Si de fiecare data ajung in aceeasi situatie. Da, stiam de la bun inceput ca toate persoanele din viata mea la un moment dat sau altul, o sa plece si o sa isi lase amprentele, sau o sa ma raneasca prin cuvinte si fapte demne de dispret, dar nu e ca si cum pot sa ma izolez de toti si toate, adica sunt nebuna, dar nici chiar asa.
Ma rog, sunt scarbita de astfel de persoane. Si nu pot si nu vreau sa ma obisnuiesc cu sentimentul asta de dezamagire. I`ll move on, but i`ll watch my back because backstabbers are only powerful when you`ve got your back turned.
On a happier note, mai sunt 13 zile pana la ziua meaa . ♥ 
Comment, follow, you know what you need to do.

2 comentarii: